EQUILIBRIUM Lavender & Neroli

29,00 

Subtilna botanična esenca v tvojem domu v hipu pričara vonj cvetočega Mediterana. Sinergija eteričnih olj prave sivke, nerolija in mandarine ustvarja občutek notranjega miru in mističnega ekvilibrija. Vstopnica za nepozabno potovanje vseh čutov!

Glavne note: prava sivka, mandarina, petitgrain bigarde v zgornji noti, neroli in rimska kamilica v srednji noti, benzoin, copaiba in vetiver v spodnji noti

Vonj: svež, cvetni, citrusni, zeliščni, z mehkimi lesnimi podtoni

Element: voda

 

Na zalogi

Šifra: MAK006 Kategorija:

Opis

Delovanje na psiho

Sinergija eteričnih olj deluje pomirjujoče, antistresno, sedativno, harmonizirajoče. Uporabimo pri stresu, za blaženje stanj kot so živčnost, jeza, tesnoba ali nespečnost.

Koncept meglic za prostor Makosh

Vonj nas v hipu prestavi v drug prostor. Je nevidni dizajn v našem domu, ki spremeni vibracijo in občutenje prostora. Izkoristi moč vonja, ki bo tvojemu domu prinesel novo podobo, izboljšal počutje cele družine in ustvaril prijetne spomine na skupne trenutke.

Naravne meglice  za prostor Makosh bodo v tvoj dom vnesle vonj narave in izboljšale kvaliteto zraka v prostoru. Prav tako so primerna za osvežitev prostora in nevtralizacijo neprijetnih vonjev.

Izvor sestavin

100 % naravni izdelek, na osnovi čistega, naravnega alkohola in hidrolata nerolija.

Dodatne informacije

količina

50 ml

Alcohol, Citrus Aurantium Amara Flower Water*, Tocopherol, Anthemis Nobilis Flower Oil*, Citrus Aurantium Amara Flower Oil, Citrus Aurantium Amara Leaf/Twig Oil*, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil*, Citrus Reticulata Peel Oil*, Copaifera Martii Resin Oil*, Lavandula Angustifolia Oil*, Cedrus Atlantica Wood Oil, Styrax Tonkinensis Resin Extract*, Vetiveria Zizanoides Root Oil*

*Certified Organic

Razprši po prostoru. Globoko vdihni in se prepusti vonju. Uporabi kot podporo pri meditaciji, ob vadbi joge ali pred spanjem.

Scroll to Top