Politika zasebnosti

Kdo smo?

Spletno stran https://www.makosh.si upravlja podjetje Super Bloom d.o.o.

Katere osebne podatke zbiramo in zakaj

Prijava na novice

Pri prijavi na novice zbiramo vaš elektronski naslov in ime (ni obvezno). Podatke bomo uporabili samo za pošiljanje novic in drugih obvestil o Makosh. Od prejemanja se lahko kadarkoli odjavite s klikom na povezavo v sporočilu, ki ga prejmete.

Kontaktni obrazec

Če nas kontaktirate preko kontaktnega obrazca na tej spletni strani zbiramo vaš elektronski naslov in ime ter vaše sporočilo. Te podatke bomo uporabili samo za odgovor na vaše vprašanje. Zaradi dokaza o poslovni komunikaciji lahko vaše sporočilo in ostale podatke hranimo za nedoločen čas oz. dokler je to potrebno.

Analitika

Za izboljšanje delovanja spletne strani zbiramo vaš IP naslov, vir povezave, podatke o vašem brskalniku in podobne podatke, ki jih uporabljamo za izboljšanje delovanja spletne strani ter druge poslovne namene.

S kom delimo vaše podatke

Za pošiljanje obvestil in transakcijska sporočila uporabljamo storitve podjetja Sendinblue iz Pariza (politika zasebnosti)

Kako dolgo obdržimo vaše podatke

Vaše podakte obdržimo, dokler za to obstaja poslovni razlog.

Katere pravice imate do svojih podatkov

Če ste na naši strani pustili osebne podatke, lahko kadarkoli zahtevate izvoz vseh podatkov. Zahtevate lahko tudi izbris vseh podatkov, ki jih imamo o vas. To ne vsebuje podatkov, ki jih moramo obdržati zaradi administrativnih, pravnih ali varnostnih razlogov.

Kontaktne informacije

Glej stran kontakt.

Scroll to Top