_HSP3m027

USTANOVITELJICA IN FORMULATORKA

Linija Makosh nastaja pod taktirko aromaterapevtke in parfumerke Nine Medved. Njeno romanje v svet vonja se je začelo pred dvajsetimi leti, ko je živela v New Yorku in jo je nekega dne z ulice zvabil vonj kultne newyorške trgovine z eteričnimi olji. Ob ustvarjanju prvih parfumov iz naravnih eteričnih olj in absolutov je odkrila blagodejno delovanje vonja na psiho. Sledila so leta študija in raziskovanja aromatičnih materialov.

Ob vrnitvi v Slovenijo je ustanovila Magnolijo, šolo za aromaterapijo in parfumeristiko, ter svojo strast preko delavnic in tečajev prenesla na tisoče žensk.

Vpliv vonja na čustva in um so rdeča nit Nininega dela, ki ga izraža v izdelkih Makosh. Botanične materiale izbira z natančnostjo kuharskega šefa in se ne boji eksperimentiranja z nenavadnimi ekstrakti. Pri kreiranju združuje znanje aromaterapije in naravne parfumeristike.

Nina je predavateljica z mednarodnimi izkušnjami, njena zgodba "New York Scented Stories" je navdušila občinstvo Smell Festivala v Bologni.

V SOŽITJU Z NARAVO

V stekleničkah Makosh je prostor samo za najčistejše in najfinejše botanične materiale. Vendarle jih boš nosila na svoji koži!

Makosh izdelki so 100 % naravni in vsebujejo tudi do 99 % delež ekoloških sestavin. Vse sestavine so iz obnovljivih virov, če je možno, jih dobavimo lokalno.

Sestavine niso nobena skrivnost - navedene so na embalaži ali na spletni strani.

Stekleničke so iz brezčasnega vijoličnega stekla Miron in izdelke dodatno ščitijo. Zunanja embalaža je iz FSC certificiranega papirja, ki je delno recikliran in narejen s konopljinimi vlakni.

 

MAKOSH08161
_HSP2699

Šepet iz rastlinskega sveta se v izdelkih Makosh utelesi kot nevidni duh, ki te povabi na mistično odkrivanje svojih globin. Odeta v najprestižnejše dišave - draga svečenica - se povežeš s svojo prvinskostjo in začutiš edinstveno moč svoje esence. Postaneš eno z ritmi narave - da, lahko si elegantna in sofisticirana ter obenem divja in neukročena.

Da, to si ti, avtentična in neusahljivo lepa!

 

Scroll to Top