_MG_0247-Edit

"Vonj Equilibrium me je dobesedno odnesel mislim da v drugo dimenzijo. Še enkrat HVALA. Nanesla sem si ga tudi na lase (ker je seveda naraven) in uživala v vonju na blazini. PRESEŽEK." Tanja

"Prekrasno je. Vonji ... oh... kako naj to ubesedim, lebdimo,  vsi, ki jih povohamo. Srce mi bije v ritmu velikega HVALA! Upam, da to vse pove." Monika

 

"Že dolga leta iščem dišavo oz parfum, ki bi ustrezal mojemu nosu in telesu, zato sem res vesela, da so na voljo taki naravni izdelki pri nas v Sloveniji!" Petra

"Ampak to pa je eksplozija vonja. Tako lepo naravno, nevsiljivo in sproščujoče diši, da sem v trenutku postala odvisnik. Noro." - Lidija

"Vonj je sončen, hkrati pa pomirjujoč. Točno tak, kot sem si ga zamislila. Kot bi mi ga prineslo vesolje." Andreja

"Tvoji izdelki so presežek tvojega dela in znanj. Vonje preizkušam postopoma, kot kakšno dobro čokolado ..."
_MG_0604-Edit

Neponovljiva lepota je v tvoji avtentičnosti

Makosh je linija naravne kozmetike in parfumov za sodobno žensko, ki želi v svoj vsakdan vnesti naravo, avtentičnost in radost življenja.

Prva kolekcija temelji na delovanju vonja na čustva, um in počutje. Equilibrium, Aurora in Virago je trio izdelkov, s katerimi boš povsem običajen dan spremenila v nepozabno doživetje!

 

Nova dimenzija velnesa

Želiš nositi dišavo, ki bo obenem vplivala na tvoje počutje? Ali negovati svojo kožo z vrhunskim oljem za telo, ki te bo peljalo na dišeče potovanje?

Izdelki Makosh so pionirsko delo in predstavljajo novo dimenzijo velnesa. Gradijo most med aromaterapijo in tradicionalno parfumeristiko, vključujoč holistični pristop k človeku.

Vonj izdelkov je subtilen, namenjen samo tebi ... in tistim, ki jih spustiš v svoj osebni prostor ...

_MG_0379
_MG_0322-Edit

Izberi vonj, ki ustreza tvojemu počutju

Equilibrium razkriva ples eteričnih olj prave sivke, nerolija in sandalovega lesa. Globoko pomirja, krepi stik s seboj in ustvarja mistični ekvilibrij.

Aurora je vibrantna mešanica redkega izvlečka lipe, jasmina grandiflorum in bergamotke. Vliva veselje do življenja in prebuja senzualnost.

Virago je vonj, v katerem se gozdne note prepletajo s svežino citrusov. Poskrbel bo za revitalizacijo in detoks telesa in duha.

Ključ do podzavesti

"Vonj te v hipu prestavi v drug svet. Predstavlja takojšnjo rešitev za stres, slabo razpoloženje,  utrujenost ... S pomočjo vonjev narave potujemo v lepši, prijaznejši svet - in se od tam vrnemo pomirjeni."

Nina Medved, ustanoviteljica in formulatorka

Scroll to Top